Afbeelding

Zangers gezocht voor kerstproject

Algemeen

HEERJANSDAM - Interkerkelijk koor Spiritsingers uit Heerjansdam en interkerkelijk koor Confianza uit Ridderkerk zijn op zoek naar zangliefhebbers voor een kerstproject. De repetities starten in maart en eindigen met twee 'Festivals of Lessons and Carols" in december.

'A Festival of Lessons and Carols' is de beroemde kerstavonddienst van het King's College in Cambridge, waarbij in diverse lezingen en carols het kerstverhaal wordt verteld. Onder leiding van dirigent Arie de Korte voeren de Spiritsingers en Confianza deze Lessons and Carols twee keer uit. Zondagmiddag 16 decembe en op 24 december tijdens de Kerstnachtdienst in de Open Hof Kerk in Hendrik-Ido-Ambacht.

Beide koren zijn hiervoor op zoek naar projectleden. Die repeteren regelmatig met een of beide koren mee en besluiten hun deelname met de twee concerten. De Spiritsingers repeteren op dinsdag in Heerjansdam, Confianza repeteert op woensdag in Ridderkerk. De precieze repetitiedata volgen na aanmelding. Meedoen kost dertig euro. Meer informatie en aanmelden via contact@spiritsingers.nl.

Advertenties uit de krant