Afbeelding

Hulp bij administratie en Belasting SVHW

Algemeen

BARENDRECHT - In maart houdt de Vraagwijzer (stichting KijkopWelzijn) twee spreekuren om te ondersteunen bij de persoonlijke administratie. Tijdens dit spreekuur wordt men direct geholpen bij de administratie: of men nu een achterstand heeft, door de bomen het bos niet meer ziet of er gewoon even niet uitkomt. Bezoekers kunnen hun post en administratie meenemen en worden direct geholpen. Tijdens dit spreekuur worden ook vervolgafspraken gemaakt, zodat men de administratie na een of een aantal afspraken weer op orde heeft.

Naast het ordenen van post en administratie, wordt er meegedacht over wat belangrijk is en wat direct aandacht nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan rekeningen of formulieren die ingevuld moeten worden.

Tijdens deze spreekuren 'Papier Hier' is er speciale aandacht voor de belastingen van de SVHW. De medewerkers van de Vraagwijzer staan voor iedereen klaar op woensdag 21 maart van 10 tot 12 uur in gebouw Waterpoort, Middeldijkerplein 9 en maandag 26 maart van 18 tot 20 uur in het hoofdkantoor van KijkopWelzijn, Binnenlandse Baan 30. Dit spreekuur is voor Barendrechters, is gratis en men kan zonder afspraak binnenlopen.

Advertenties uit de krant