Afbeelding

Nieuwe woonwinkel: Maison Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT – In november vorig jaar opende Claudia Begeer haar eigen winkel op woonboulevard Barendrecht, voorheen Woonboulevard Reijerwaard. Maison Barendrecht is een grote winkel van twee verdiepingen met de mooiste wooninspiratie.

Bijna de gehele collecte van Rivièra Maison staat uitgestald. In de toekomst gaat Claudia zich ook op andere merken richten, maar voor nu staat de nieuwe voorjaarscollecte van het bekende merk in het grote pand. Liefhebbers van woninginrichting kunnen hier hun hart ophalen.
Claudia (23) woont vanaf haar vierde jaar in Barendrecht en komt uit een ondernemersfamilie. Ze werkte twee jaar in woonwinkels in Breda en daar ontstond de droom om een winkel voor haarzelf te hebben. ,,Ik werk graag met mensen, ik houd ervan om gezelligheid in huis te creëren en een huis eigen maken met mooie spullen. Met de hulp van familie kon ik in november dit pand openen. Dankzij hun feedback lukt het me om de winkel met vijf vrouwen personeel te runnen."

Vaste klanten heeft Claudia ook meteen gekregen. ,,Ik wist wel dat er veel mensen zijn die houden van dit soort winkels, maar het zijn er veel meer dan ik had verwacht. Heel leuk om wekelijks veel dezelfde gezichten te zien."

Rivièra Maison wisselt vier keer per jaar van collectie op vaste items zoals het servies na. Dit maakt het merk ook bijzonder. Het zijn altijd originele artikelen die men niet snel in een andere woonwinkel zal tegenkomen. Ook richt het merk zich niet op de algemene trend. Dat maakt het unieker. ,,Dit seizoen is de kleur blauw/groen een trend en haalt men het strandleven in huis door de schelpen en stenen krabben en kreeften", voegt Claudia nog toe.

Maison Barendrecht is te vinden aan Van het Hoffstraat 22. Iedere dag geopend en ook ieder zondag van 12 tot 17 uur. Kijk voor de openingstijden op www.maisonbarendrecht.nl. Volg Maison Barendrecht ook via Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste collectie.

Advertenties uit de krant