Afbeelding

OZHW wordt vriend van Uitdaging

Algemeen

BARENDRECHT - Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden (OZHW) is vriend geworden van stichting De Barendrechtse Uitdaging.

Vrienden werken op een constructieve manier mee aan het succes van de stichting. Enerzijds door zich voor langere tijd aan De Barendrechtse Uitdaging te verbinden en anderzijds door een jaarlijkse bijdrage te schenken zodat de stichting hiermee weer anderen kan helpen.

OZHW staat met vier openbare basisscholen en twee openbare scholen voor het voortgezet onderwijs midden in de Barendrechtse samenleving. OZHW wil graag vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage leveren aan een beter en socialer Barendrecht. Daartoe stellen zij hun busje ter beschikking om te ondersteunen bij vele activiteiten die voor specifieke doelgroepen worden georganiseerd.

De stichting is zeer verheugd OZHW als vriend te mogen verwelkomen en rekent hiermee op een vruchtbare samenwerking. Maatschappelijk betrokken ondernemers die het belangrijk vinden een bijdrage te leveren aan een sociaal sterk Barendrecht, kunnen op www.barendrechtseuitdaging.nl de mogelijkheden vinden om vriend, sponsor of founder te worden.

Advertenties uit de krant