Afbeelding

Nieuwe rondleiding Co for Art

Algemeen

BARENDRECHT - Cultureel Organisatiebureau Co for Art verzorgt zaterdag 21 april een rondleiding in museum Boijmans Van Beuningen, waar de tentoonstelling te zien is van de belangrijkste 'oude meesters' die terug zijn van hun reis naar Japan.
De Toren van Babel (Pieter Bruegel, omstreeks 1560) en negentig andere bijzondere kopstukken uit de collectie van Museum Boijmans van Beuningen waren onlangs te zien in Tokio en Osaka, Japan. Nu ze weer terug zijn in Nederland worden de schilderijen in dezelfde selectie in Museum Boijmans Van Beuningen opnieuw geëxposeerd. De tentoonstelling geeft een uniek overzicht van de kunst in de vijftiende en zestiende eeuw.
Voorafgaand aan de rondleiding op zaterdag 21 april is er vanaf 11.30 uur gelegenheid koffie te drinken in museumrestaurant Het Paviljoen. Om 12.15 uur wordt men, in het bezit van een entreebewijs, verwacht in de hal van het museum. De rondleiding begint om 12.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Voor inlichtingen en aanmelding: Coby de Vries - den Otter, 0180-617233, 0610502571, coforart@gmail.com. Zie ook www.coforart.nl.

Advertenties uit de krant