Afbeelding

Zelfverdediging voor vrouwen

Algemeen

BARENDRECHT - Na de meivakantie start Doyo Trainingen met een cursus zelfverdediging voor vrouwen bij karateschool Buroin in Barendrecht. Trainer Laura de Kroo helpt vrouwen op een goede manier voor zichzelf op te komen en hun grenzen aan te geven. De deelnemers werken aan het vergroten van het zelfvertrouwen, houding, intuïtie én kennis van bevrijdingstechnieken.

De cursus omvat een mentaal en fysiek gedeelte, die weerbaarheid integraal verbeteren. Trainer De Kroo: ,,In zeven weken tijd werken we actief aan efficiënte zelfverdedigingstechnieken, maar leren we ook duidelijke grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen en je eigen weg te gaan. Daarmee werken we ook aan de mentale weerbaarheid. We ervaren wat onze intuïtie eigenlijk is en bespreken het belang daarnaar luisteren. We leren grenzen te ervaren, duidelijk 'nee' te zeggen en de juiste houding daarbij aan te nemen."

Deelnemers kunnen optioneel een maand gratis karate trainen bij karateschool Buroin. De cursus start dinsdag 8 mei en duurt zeven weken, verzorgd in de sportzaal aan Kruidentuin 6 in Barendrecht. Meer informatie en aanmelden via www.doyotrainingen.nl. 

Advertenties uit de krant