Afbeelding

Stichting Kids-Bizz heeft een geslaagd weekend gehad

Algemeen

BARENDRECHT - Afgelopen weekend heeft stichting Kids-Bizz een logeerpartij gehouden bij één van de initiatiefnemers van de stichting en vocal coach van de drie groepen: Monica Millar. In de ochtend gingen zij gezamenlijk op weg gegaan naar theater Cascade in Hendrik-Ido Ambacht om met Yasmin Wilnis te werken aan hun presentatie. Na een aantal uren intensief werken aan een choreografie hebben de deelnemers een kleine presentatie gegeven in de foyer, waar onder meer het lied Schouder aan Schouder werd gezongen.

Nadat er werd gegeten is de avond gevuld met spelletjes, Netflix en het vertellen van horrorverhalen. Zo werd er goed kennisgemaakt met nieuwe leden en werden banden aangehaald tussen de meiden die elkaar al langer kennen.

Na een goed en stevig ontbijt is de groep meegenomen om een wandeling te maken bij de Tenellaplas in Rockanje, waar ze na een lange nacht de tijd kregen om een beetje wakker te worden. Onderweg werd er gezorgd voor een lunch, om vervolgens samen een poging te wagen om uit een escape room te ontsnappen in Hellevoetsluis. Dit lukte met een marge van vier minuten. Tegen de avond werd het tijd om weer opgehaald te worden. Moe maar met ontzettend veel plezier kijkt iedereen terug op een geslaagd weekend.

Stichting Kids-Bizz wil altijd nieuw talent omarmen bij Kids-Bizz Junior (9-11 jaar), Kids-Bizz (leeftijd 11-14 jaar) en Harmonice (18 jaar). Getalenteerde kinderen krijgen de mogelijkheid om op een zo professioneel mogelijk podium ervaring op te doen, afgewisseld met locaties waarbij ze hun maatschappelijke betrokkenheid kunnen tonen.

Aankomend weekend zijn Kids-Bizz en Kids-Bizz junior aanwezig in Theater Walhalla, samen met Harmonice tijdens de opening van het Binnenhof in Barendrecht op 12 mei en op 20 mei eveneens met Harmonice op de Parkdag in Oud-Beijerland. www.new.kids-bizz.nl

Advertenties uit de krant