Afbeelding

Bewoners Elf Ranken zetten bloemetjes buiten

Algemeen

BARENDRECHT - Het was vorige week woensdag een prachtige voorjaarsdag toen de bewoners van De Elf Ranken zich klaarmaakten voor een dagje uit naar de Keukenhof. Tijdens de heenreis in de bus was het al gezellig; de bewoners hadden er zin in. Vaste buschauffeur Koos zorgde voor een mooie rit naar Lisse.

In het park was veel moois te zien. Er staan dit voorjaar meer dan zeven miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. De bewoners probeerden zoveel mogelijk soorten tulpen te ontdekken. Behalve de tulpen zijn er ook prachtige rozen, hyacinten, blauwe druifjes en nog veel meer bloemensoorten.

Er waren veel toeristen in de Keukenhof. Een drukke, maar heel gezellige boel. De bewoners vermaakten zich uitstekend: ,,Het is net of we op vakantie zijn met al die buitenlandse toeristen om ons heen".

Tussendoor werd er lekker gegeten en werden er grapjes gemaakt over het thema van de Keukenhof van dit jaar, 'romantiek'. Speciaal hiervoor zijn er veel verschillende soorten rode, roze en witte rozen te zien en te ruiken.

Het was een stralend zonnige dag. Tijdens de terugreis werd er honderduit gekletst en teruggekeken op een kleurig en fleurig dagje uit. De bewoners genoten met volle teugen: ,,Het leek wel of het zonnetje vandaag speciaal voor ons scheen".

Advertenties uit de krant