Afbeelding

Koningsdag bij vv Smitshoek

Algemeen

BARENDRECHT - Tijdens de viering van Koningsdag op vrijdag 27 april is er op het complex van vv Smitshoek veel te doen voor de kinderen. Na het succes van vorige jaren zijn de kinderspelen ook dit jaar weer met veel spectaculaire onderdelen, ook voor de oudere kinderen. Er komt een piraten-speelglijbaan, klimtoren, rokjesvoetbal en een stormbaan Ook zijn er een springkussens. Zo is er van alles te beleven voor elke leeftijdsgroep. De traditionele spelletjes zoals kruiwagenrace, honderd meter sprint, spijkerslaan en zaklopen en staan ook op het programma.

De spelletjes zijn voor kinderen van vier tot en met vijftien jaar. Zij kunnen bij de kraam een spelletjeskaart kopen voor drie euro en een keuze maken uit een veertigtal spelonderdelen. Er is voor iedereen iets leuks te doen. De spelletjes zijn van 13.30 tot 16.30 uur

Vanaf 16.30 uur kunnen de kinderen op het pleintje bij de speeltuin hun spullen verkopen op de kindervrijmarkt. Dit gaat alleen door als het niet regent. Van 16.30 tot 19.30 uur in er in de kantine van vv Smitshoek live-muziek met Anne Marie Boekelman.

Advertenties uit de krant