Afbeelding

Kids-Bizz treedt op bij Kunst en Kids

Algemeen

BARENDRECHT – Vorige week zondag waren Kids-Bizz en Kids-Bizz junior te gast in Kantine Walhalla op Katendrecht, om een optreden te geven tijdens de talkshow 'Tussen Kunst en Kids' voor en door kinderen van zeven jaar en ouder. Ook verzorgden zij samen met hun vocal coach Monica Millar een kleine zangworkshop.

Na twee nummers te hebben voorgedragen kregen zij de zaal mee om te gaan staan en hun stembanden te gebruiken. Zo werd onder andere 'Yello submarine' van de Beatles uit volle borst meegezongen. De middag werd gepresenteerd door Joris Lutz. De verschillende gastsprekers waren allemaal kinderen. Zij vertelden meer vertellen over actuele films, de Olympische Spelen en verschillende musea. Kids-Bizz en Kids-Bizz junior waren ontzettend blij dat zij aan deze middag hun steentje konden bijdragen.

Theater Walhalla verzorgd meerdere van deze middagen, waarbij de toegang gratis is. In de agenda op www.theaterwalhalla/programma is te zien of er binnenkort een nieuw editie gepland staat van 'Tussen Kunst en Kids'.

Advertenties uit de krant