Jos Vis ontvangt stichting Veteranen Comité en stichting A4D.
Jos Vis ontvangt stichting Veteranen Comité en stichting A4D. Foto: Leonie Gravesteijn

Dinsdag Podium Vis

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht. Dinsdag 15 mei is er een dubbele aflevering van Doorgelicht.
Tussen 20 en 21 uur richt Jos de schijnwerper op stichting Veteranen Comité Barendrecht. Deze stichting is in februari 2016 opgericht en heeft zichzelf ten doel gesteld om de belangen te behartigen van de veteranen in gemeente Barendrecht en om verbinding te leggen met de inwoners. In de studio zijn aanwezig voorzitter Michelle Schothuis en secretaris Debbie Greten. Zij komen alles vertellen over de komende twee activiteiten: het optreden van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee in Het Kruispunt op 1 juni en de Veteranendag op het gemeentehuisplein op 2 juni.
Tussen 21 en 22 uur licht Jos stichting A4D Barendrecht door. De stichting houdt zich bezig met het organiseren van de avondwandelvierdaagse in Barendrecht, die dit jaar van maandag 11 juni tot en met donderdag 14 juni wordt gelopen. De stichting doet dit wederom in samenwerking met het Inge de Bruijn Zwembad. In de studio zijn aanwezig voorzitter Johan Terdu en Lianne Gransch, namens het Inge de Bruijn Zwembad. Ook DJ Creep zal aanschuiven. Hij zal op de slotavond de lopers weer muzikaal binnenhalen.
De uitzendingen zijn te horen op Exxact Barendrecht, te horen via 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en via de gratis app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant