Afbeelding

Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid

Algemeen

RIDDERKERK - De 38e Fiets4daagse met verrassende mogelijkheden zoals een puzzel, verrassingen onderweg, verloting en de fotoverloting. De commissie van de Fiets4daagse ondersteund ook de initiatieven ten aanzien van het Ridderkerkse 'Beweegtrio'. De verschillende routes die verreden kunnen worden zijn gericht op de regio. Met de keuzemogelijkheden van de diverse afstanden, 15, 30 of 60 kilometer, is er voor elke deelnemer wel een afstand die haalbaar is. De Fietsvierdaagse vindt plaats van 28 mei tot en met 31 mei.

Wie meedoet met zowel de Wandel4daagse, Zwem4daagse en Fiets4daagse, wordt nog eens extra in het zonnetje gezet.

De commissie, die bestaat uit leden van de Supportersvereniging v.v.Rijsoord en de Ridderkerkse Fiets Toer Club Rekreatoer is verheugd dat de Rabobank als hoofdsponsor aan het evenement verbonden is, zij samen met de adverteerders en weggeefsponsors een stevige basis om de Fiets4daagse mede mogelijk te maken.

Al meer dan tien jaar is de inschrijfprijs van de Fiets4daagse hetzelfde gebleven, maar doordat de organisatorische kosten steeds hoger werden heeft de commissie moeten besluiten om de prijs één euro hoger te maken en zal dit jaar € 5,00 p/p. zijn. Voorzitter Marcel van Dongen is wel verheugd dat er in de afgelopen weken door de commissieleden keihard is gewerkt om naast de bestaande sponsors en adverteerders ook nieuwe sponsors aan te trekken, want zij maken het mogelijk om het nieuwe inschrijfgeld voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden.

Reserveer alvast in uw agenda dat de Fietsvierdaagse start op maandag 18 juni en eindigt op donderdag 21 juni door dan altijd feestelijke en dan verkeersvrije Mauritsweg en Vlasstraat. De deelnemers kunnen zich vanaf zaterdag 26 mei inschrijven bij één van de inschrijfadressen die binnenkort bekend gemaakt zullen worden.

 

Advertenties uit de krant