Afbeelding

Podium Vis met sportcafé

Algemeen

BARENDRECHT -  Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving. Op dinsdag 22 mei om 20 uur opent hij weer de deuren van Sportcafé, het enige café waar aandacht wordt geschonken. De gasten van de avond zijn Leon vd Wilk, voorzitter van TV Barendrecht en Marius de Been, voorzitter SAVOSA. Met hen gaat Jos praten over Barendrechts Mix 2 vs 2 Beach-tenniskampioenschap, vrijdag 8 juni op Barendrecht Beach op de Bongerd en over de achtste editie van Sportcafé Barendrecht, woensdag 20 juni bij SAVOSA. Vanaf 21 uur is er aandacht voor het vijftigjarig bestaan van cbv Binnenland - opgericht 18-06-1968 - met Frits den Hoedt, oud-voorzitter, Wim vd Hoek, huidig voorzitter en Wendy Lagendijk, jubileum commissie. Uiteraard gaat Jos met hen door de geschiedenis van cbv Binnenland en is er aandacht voor de komende jubileumfestiviteiten

Naast datgene wat de gasten in de regio op het gebied van sport doen en betekenen, zullen ook algemene sportonderwerpen worden besproken en natuurlijk de actualiteit.

De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill

De liveuitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20 tot 22 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Advertenties uit de krant