Afbeelding

Oud-coalitiegenoten in Gemeenteloket

Algemeen

BARENDRECHT - Donderdagavond 17 mei zijn Arjan Sullock Enzlin (CDA) en Marius van den Berge (EVB) te gast in Gemeenteloket. Op 27 maart namen zij afscheid als gemeenteraadslid. Tot die tijd steunden zij de huidige coalitie van EVB, CDA en SGP/ChristenUnie.

Arjan Sullock Enzlin is in de afgelopen vier jaar voor het CDA actief geweest in de gemeenteraad van Barendrecht. Sullock Enzlin heeft zich onder meer ingezet voor een duurzaam en leefbaar Barendrecht.

Marius van den Berge is vier jaar raadslid geweest namens Echt Voor Barendrecht. Van den Berge heeft zich onder meer bezig gehouden met het thema windturbines, gericht op het bieden van weerstand bieden tegen mogelijke plaatsing in en rond de gemeente Barendrecht.

Hoe hebben beide heren de afgelopen periode in de gemeenteraad ervaren en hoe kijken zij terug op hun politieke loopbaan? Waar zijn zij trots op of dankbaar voor? Wat willen zij de nieuwe gemeenteraad meegeven?

Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma over politieke en gemeentelijke actualiteiten in Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19 uur live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) of via de app of livestream van Exxact Barendrecht. Ook is het mogelijk om eerdere uitzendingen van Gemeenteloket terug te luisteren.

Advertenties uit de krant