Afbeelding

Wensen bewoners Borgstede geveild

Algemeen

BARENDRECHT - De Wensboom in Borgstede hing tot vanmiddag vol wensen. Netwerk ViZi (Vrouwen In Zaken Inspireren) veilen vanmiddag de wensen die bewoners daarin hebben gehangen. De ondernemers kunnen bieden op een ingediende wens en zullen deze in vervulling laten gaan. 

Zo gaat een van de bewoners met een ViZi-lid op pad om kleding te kopen, krijgt een ander een bezoekje en wordt voor de derde bewoners een verwenmiddag geregeld waarop ze gekapt wordt en visagie krijgt. Tijdens de beautymiddagen van Borgstede zal binnenkort een aantal ViZi-leden aanschuiven om onder meer nagels te doen. 

Elk jaar zetten de ondernemende vrouwen zich in voor een goed doel. De wensboom is 19 april door een aantal ViZi-vrouwen en Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging opgezet. Na een praatje met de bewoners werden al direct de eerste wensen in de boom gehangen.

Tijdens een feestelijke middag worden vanmiddag de wensen uit de boom gehaald en geveild. De vrouwen bieden op de wens die zij in vervulling willen laten gaan en bespreken met de indiener daarvan hoe dat zal gebeuren. Voor iedereen stond er een kopje koffie of thee met iets lekkers klaar. Ook is er livemuziek: Henk Elderson en Glenda Peters spelen en zingen mooie liedjes. Na de veiling is er nog een gezellig borrel. 

Kijk op www.netwerkvizi.nlbarendrechtseuitdaging.nl of op de Facebook voor meer informatie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant