Afbeelding

Volle Open Coffee

Algemeen

BARENDRECHT – Dat ondernemers en de gemeente elkaar best kunnen vinden, bleek tijdens de laatste Open Coffee Barendrecht (OCB) in het gemeentehuis van Barendrecht. Ruim vijftig ondernemers troffen elkaar daar voor een ontspannen ochtend netwerken.

Nadat de ondernemers waren ontvangen met een kopje koffie of thee, werd hen door Jurriën van den Berg van gemeente Barendrecht uitgelegd wat de gemeente, en dan met name de bedrijfscontactfunctionaris, kan betekenen voor ondernemers. Silvia Meuldijk vertelde over het Werkgeversservicepunt waar ondernemers informatie en ondersteuning kunnen krijgen als zij iemand willen aannemen die moeilijker aan het werk komt.

Debbie Liesting van Reinders & Van Soest, Miriam van Rossen van Acquisitie voor Bedrijven en Koen Klomp van KoenAOV kregen de gelegenheid om te vertellen wat zij voor de aanwezige ondernemers kunnen betekenen. Daarna was het tijd voor het speeddaten. In drie rondes werd iedere ondernemer aan vier anderen gekoppeld en konden zij vertellen waar zij klanten mee helpen. Zoals altijd was er na de speeddates nog voldoende mogelijkheid om vrij te netwerken.

Dit was de laatste reguliere Open Coffee voor de zomervakantie. De volgende Open Coffee is op woensdag 20 juni bij Toon & Beeld aan Gebroken Meeldijk 2 in Ridderkerk. Het seizoen 2017-2018 wordt dan afgesloten met een barbecue. 

Advertenties uit de krant