Afbeelding

Podium Vis op Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis in Podium Vis een podium aan gasten, verenigingen en organisaties uit Barendrecht en omstreken. Dinsdag 12 juni ontvangt Jos tussen 20 en 21 uur Francine Kokkelink. Via een 'paspoort 22' gaat Jos door het leven van Francine. Kortgeleden ontving zij een Barendrechtse pluim. Dit gebeurde in kapsalon F & T tijdens een Benefietfeest voor de Daniel den Hoed Kliniek. Zij kreeg de pluim omdat zij zich al jaren als vrijwilliger inzet voor de Barendrechtse samenleving.

Tussen 21 en 22 uur richt Jos de schijnwerper op 'een muzikale reis door het leven'. Deze reis vindt plaats op zaterdag 16 juni in theater Het Kruispunt en wordt verzorgd door Glenda Peters en haar band Puur & Simpel. Verder besteedt Jos aandacht aan de Barendrechtse Kunstmarkt, die ook op zaterdag 16 juni wordt gehouden op het Doormanplein, met veel kunstenaars en muziek van CultuurLocaal.

Tenslotte wordt het programma van het familie- en foodevenement Picknick in 't Park belicht. Dit evenement vindt vrijdag 22 en zaterdag 23 juni plaats in park Buitenoord te Barendrecht. Jos zal tussen de gesprekken door muziek draaien van de artiesten die op drie genoemde evenementen optreden.

De live-uitzendingen zijn iedere dinsdag van 20 tot 22 uur te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant