Logo deschakelbarendrecht.nl

Half miljoen bezoekers Kruispunt

BARENDRECHT - Anderhalf jaar na de opening van het vernieuwde Het Kruispunt hebben 310.000 mensen het gebouw bezocht. De gezamenlijke partners verwachten in de zomer van 2019, het jubileumjaar van het gebouw, de 500.000e bezoeker te mogen verwelkomen.

,,Dit is een kroon op ons werk'', aldus Irene Pronk, directeur van theater Het Kruispunt. ,,Deze bezoekersaantallen laten zien dat er behoefte is aan deze culturele ontmoetingsplek.'' Sinds de grootscheepse verbouwing in de zomer van 2016 biedt Het Kruispunt onderdak aan de lokale omroep Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, theater Het Kruispunt en Bibliotheek AanZet. ,,Dit geeft ons extra motivatie om de komende jaren ons concept verder uit te breiden en Het Kruispunt als ontmoetingsplek beter op de kaart te zetten. We willen nóg meer verbinding zoeken met de Barendrechter en meer specifieke doelgroepen binnenhalen.''

Het gebouw aan de Middenbaan bestaat in 2019 25 jaar. Dat zal uitgebreid gevierd worden met een bijzonder programma, dat momenteel in de maak is. Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Meer berichten