Logo deschakelbarendrecht.nl
Archieffoto RopaRun 2018
Archieffoto RopaRun 2018

Opbrengst Roparun ruim vijf miljoen

ROTTERDAM – Roparun 2018 heeft een bedrag opgebracht van ruim vijf miljoen euro. De eindopbrengst werd 8 juni onthuld tijdens de traditionele slotavond. Tijdens deze 27e editie van Roparun liepen 309 teams in het Pinksterweekend in estafette vanuit Hamburg en Parijs naar Rotterdam. Het geld is bestemd voor organisaties en projecten die het leven van mensen met kanker kunnen veraangenamen.

In totaal hebben ruim 8000 mensen deelgenomen aan de Roparun. Directeur Wiljan Vloet: ,,We hebben een hele mooie editie achter de rug. Het evenement trekt terecht veel aandacht, maar het gaat om de doelen die we met dit enorme bedrag kunnen steunen. Elke euro wordt besteed binnen het motto van Roparun: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. In het afgelopen jaar hebben we 157 doelen gesteund. Mijn dank gaat uit naar alle teams en de mensen die hen hebben ondersteund."

Roparun 2019
Volgend jaar start de Roparun op zaterdag 8 juni in Parijs en Hamburg. Binnenkort openen hiervoor de inschrijvingen. Voor meer informatie kunnen teams kijken op www.roparun.nl.

Meer berichten