Logo deschakelbarendrecht.nl

Midsummer event op Carnisse Veste

BARENDRECHT – Zaterdagmiddag kunnen bezoekers van Carnisse Veste genieten van gratis alcoholvrije cocktails en schaafijs. Ze kunnen genieten van een optreden sambadansen en zelf meedoen aan het Limbodansen. Er is een Fakirshow en live muziek van een Mexicaanse band. Het Midsummer event beloofd een gezellige middag te worden.

Carnisse Veste is niet alleen een winkelcentrum, het is ook een plek om elkaar te ontmoeten. Steeds vaker worden er leuke activiteiten op deze plek georganiseerd en steeds meer Barendrechters komen genieten van deze extraatjes. Het Midsummer event is een feestje zonder reden. ,,Omdat het zomer is en wij graag het festivalgevoel meegeven", zegt de organisatie.
Het limbodansen zal om 13 uur starten. Bezoekers kunnen deelnemen en er is een prijs voor de beste limbodanser. Deze show vindt plaats op het plein voor de Zeeman. De Fakirshow, waarin ook een slang voorkomt, is op de eerste etage en zal om 12.30 uur beginnen. Het Sambadansen is om 12 uur en om 15 uur. De buikdansshow begint om 15 uur. De cocktails en het schaafijs zijn de hele middag gratis verkrijgbaar. Het event is rond 16 uur afgelopen.

Meer berichten