<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
Waar ken ik jou van?

Jennifer Schuurman (33)

Waar kennen we jou van?

Ik tennis bij TV Barendrecht en organiseer het open tennistoernooi. Daarnaast ben ik een of twee keer per week in Het Kruispunt te vinden omdat ik daar liever zit te werken dan thuis. Ik heb een eigen onderneming, WSSLWRK!NG. Ik geef trainingen, coach en begeleid organisaties die zich verder willen ontwikkelen.
Ook ben ik lid van de matchgroep van Barendrechtse Uitdaging.

Hoe is jouw gezinssituatie?

Ik ben achttien jaar samen met Michel, waarvan zeven getrouwd. Op dit moment ben ik bijna 25 weken zwanger van onze eerste kindje. Het wordt een meisje.

Wat is je mooiste jeugdherinnering?

De zomervakanties in Frankrijk. Wij gingen naar een camping aan een riviertje. Geen entertainment en zwembaden, wel een kampvuur. We bleven een week of drie, vier. Dit gaan Michel en ik ook zeker doen met onze dochter.

Waar word je gelukkig van?

Ik heb een stukje balans in mijn leven gevonden sinds ik voor mezelf ben begonnen. Ik word gelukkig van mijn man, familie en vrienden. Dan besef ik ook altijd dat het daar in het leven omdraait. De verbinding met deze mensen.
Sporten maakt me ook gelukkig.
Crossfit, yoga, hardlopen en tennissen. En op pad gaan en nieuwe dingen ontdekken.

Waar ben je verdrietig om geweest?
Een half jaar geleden overleed mijn vader onverwachts. Michel en ik waren net aan een grote reis begonnen. We zijn naar huis gekomen en hebben het reizen daarna weer opgepakt. Ik vond het, hoe krom het ook klinkt, mooi om te ervaren dat rouw en genieten van de reis samen kon gaan. Deze emoties liggen dicht bij elkaar.

Van wie krijg je inspiratie?

Ondernemerscoaches. Ik kijk webinars en lees blogs. Vooral omdat ik geen collega's meer heb om mee te sparren, haal ik hier mijn inspiratie uit. Ook Michel inspireert mij, vooral omdat we totaal verschillend zijn.

Welke toekomstdromen heb je nog?

Genieten van mijn dochter en genieten van iedere dag. Ik wil nog veel meer reizen. Met de kleine zou ik het leuk vinden om met een camper door Europa te trekken. En verder in de toekomst zou ik 24 uur willen werken voor negen maanden per jaar en dan drie maanden reizen. Hoe mooi zou dat zijn?

Hoe zouden je vrienden jou omschrijven?

Enthousiast, open minded, gedreven en sommige noemen me lief.

Hoe sta je 's morgens op?

Ik vind mijn bed enorm lekker, dus ik blijf altijd net iets te lang liggen. Ik ontbijt met Griekse yoghurt en thee en moet me daarna meestal haasten. Ik begin het liefst pas na tienen, maar dat lukt niet altijd natuurlijk.

Wat zijn je hobby's?

Naast het sporten en het reizen, houd ik van motorrijden en snowboarden. Ik hoop na mijn zwangerschap weer te kunnen gaan kitesurfen.

Wat zijn je angsten?

Ik kan onzeker zijn. 'Kan ik dit wel?', 'Wat vinden andere mensen van mij?' Gelukkig kan ik steeds beter relativeren. Ook kan ik soms bang zijn om mijn dierbaren te verliezen. Dat komt af en toe bovendrijven. Des te meer reden om nu extra te genieten van deze mensen.

Wat vind je stom?

Mensen die willen invoegen op de snelweg en er dan niet tussen gelaten worden. En roze. We verwachten nu natuurlijk een meisje, maar al dat zuurstokroze hoeft van mij niet.

Wat heb je geleerd van je moeder?

Ik heb een goede band met mijn moeder en beiden hebben we veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Ik herinner me dat ze vroeger regelmatig zei: ,,Jij bent niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen, koester dat."

Waar kijk je naar op televisie?

Ik kijk af en toe mee als de tv aanstaat, maar zelf kijk ik nergens naar. Vorig jaar heb ik Expeditie Robinson gevolgd, maar dat is dan wel het enige.

Wat zou je aan jezelf willen veranderen?

Niets. Ik accepteer mijzelf zoals ik ben.

Wie heb je voor het laatst gebeld?

Dat was Ivo. Hij is van de tennisvereniging en we hadden het over de nieuwsbrief van het open toernooi.

Wat is je favoriete quote?

Waar een wil is, is een weg.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>