Afbeelding

Podium Vis op Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht. Dinsdag 26 juni is tussen 20 en 21 uur Fietscrossclub Barendrecht te gast. De in 1983 opgerichte club is sinds eind 2017 trotse bezitter van een nieuwe BMX-baan. De baan op sportpark De Doorbraak is door onder meer een flinke financiële injectie van de gemeente mogelijk gemaakt.

Zondag 1 juli (10.30 uur) wordt de baan officieel geopend door de kersverse wethouder sport. Aansluitend is er een BMX West wedstrijd, waaraan tussen de 400 en 650 rijders van de dertien aangesloten verenigingen deelnemen. Voorzitter Kees Jan Wildeboer komt samen met rijders, vrijwilligers en bestuurders naar de studio.

Tussen 21 en 22 uur is er Paspoort 22. Dan wordt Zoltan Ranti aan de luisteraars voorgesteld. Zoltan is een veelzijdig persoon. Hij is zanger, weet alles van olijfolie en computers, drama's schrijven en heeft onder meer psychologie gestudeerd. Sinds kort is Zoltan actief bij poppodium De Beuk. Ook wordt het nieuws van de dag met Zoltan doorgenomen en wordt zijn favoriete muziek gedraaid.

De uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20 tot 22 te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant