Afbeelding

Gezellige drukte bij Spruit

Algemeen

BARENDRECHT - Voordelig kennismaken met restaurant Spruit kan deze zomer elke donderdag. Gasten die voor het driegangenmenu kiezen, krijgen het tweede gratis. De actie is nu al een succes. Vivian Jordan en haar team presenteren ook verschillende weekspecials. Chefs Robert van Trigt en Wessel Haksteeg toveren heerlijke gerechten op tafel, ook snelle happen zoals pasta's.

Vivian voelt zich soms net een duizendpoot. ,,Regelmatig hebben we een bomvol restaurant, tegelijkertijd komen er 500 gasten voor een theatervoorstelling binnendruppelen en zijn er boven ook nog activiteiten. Je moet overal een beetje verstand van hebben om het in goede banen te leiden. Daar krijg ik een enorme energieboost van, verslavend!''

Vivian: ,,Het is best een uitdaging om iedereen te laten weten dat Spruit een opzichzelfstaande horecaonderneming is, die naast een a la carte restaurant en eigen activiteiten, ook de bezoekers van partners in Het Kruispunt ontvangt en voorziet van eten en drinken.''

Vivian is enorm trots op haar team. Ze heeft 33 'Spruiten' in dienst. ,,Een groot aantal, maar dat moet ook wel met zo'n brede vraag en verantwoording.'' De reuring valt de zomermaanden een stuk terug. Daarom presenteert Spruit vernieuwende weekspecials en diverse acties, zoals het 1 + 1 gratis driegangenmenu voor 32,50 euro. Daarvoor kan men terecht op donderdagen tot en met 26 juli. Gasten eten dan onder het genot van livemuziek. Reserveren kan via spruitbarendrecht.nl/reserveren en 0180-222090.

Dinsdag tot en met zaterdag kan men terecht voor borrels, groepsarrangementen en (kinder)feestjes. Meer informatie via verhuur@spruitbarendrecht.nl en 0180-222090. Maandag 30 juli tot en met maandag 20 augustus is Spruit gesloten.

,,Geen zin om te koken? Kom gezellig naar Spruit! We zijn er voor een kop koffie, lunch, borrel, diner.

Voor de trendvolgers hebben we binnenkort een leuke verrassing.'' Wie niks wil missen, kan terecht op Facebook en Instagram: spruitbarendrecht.

Advertenties uit de krant