Afbeelding

Soiree bij KunstCreatief

Algemeen

BARENDRECHT - Het jaarlijks terugkerend evenement voor de cursisten, docenten en vrijwilligers van KunstCreatief is de Soiree. Net als vorig jaar bleek deze avond weer een sfeervolle bijeenkomst voor de gasten.

Via een jaarpresentatie van coördinator Inge Flohr kon men zien hoe KCB zich het afgelopen jaar heeft ontwikkeld op het gebied van scholing, zichtbaarheid, groei en aanbod. De toekomstplannen voor het volgende seizoen werden toegelicht.

Naast een drankje en een hapje werden er ook workshops gegeven in Ebru-Kunst en Line Dance. Het enthousiasme van de gasten voor deze workshops was goed te merken in de drukbezochte ateliers. De Ebru-Kunst zal zeker een vervolg krijgen in het aanbod van kunsteducatie van KunstCreatief. Het aanbod voor najaar 2018 is vanaf 25 juni te zien op de website.

Er is open huis bij KunstCreatief. Bij vestiging De Baerne op zaterdag 1 september tussen 11 en 15 uur en bij vestiging Carnisse Haven op zaterdag 8 september tussen 10 en 14 uur. Kijk voor meer informatie op www.kunstcreatief.nl.

Het bezoekadres is Buitenlandse Baan 1 in Barendrecht. Contact opnemen kan via 0657141044 en info@kunstcreatief.nl. Scholen kunnen terecht op www.cultuureducatiebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant