Afbeelding

Podium Vis op maandag bij Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Vanwege de geplande raadsvergaderingen is Podium Vis ook deze week op maandag te horen. Tussen 21 en 23 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan gasten, verenigingen en organisaties.

Maandag 9 juli staat tussen 21 en 22 uur in het teken van sport en muziek. Jos ontvangt vader en zoon Marco en Daniel den Otter. Daniel wil sportjournalist worden. In opdracht van Jos heeft Daniel extra scherp gekeken naar de wedstrijden van het WK voetbal in Rusland. Maandagavond volgt zijn analyse. Marco is een muziekliefhebber. Van veel nummers weet hij al bij de eerste toon de artiest en de titel. Tussen de analyses door zal Marco zijn favoriete muziek laten horen.

Tussen 22 en 23 uur ontvangt Jos de Barendrechtse formatie Synergy. Bij de opening van het Binnenhofplein gaven zij een indrukwekkend concert. Uitstekend uitgevoerde covers met een eigen sausje. Vanavond stelt Jos de bandleden voor. Bovendien geven ze een mini-concert.

De uitzending is tussen 21 en 23 uut te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland-zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant