Mike en Marlie openden in mei hun winkel in Carnisse Veste. Er hangen 35 merken in de zaak.
Mike en Marlie openden in mei hun winkel in Carnisse Veste. Er hangen 35 merken in de zaak.

Relaxt shoppen bij Mike's

Algemeen

BARENDRECHT – Van heinde en ver komen mannen naar Barendrecht om te shoppen bij Mike's just for men. De kledingwinkel van Mike en Marlie opende in mei in Carnisse Veste. Hond Zoë sjokt lekker door de winkel of doet een dutje op haar kussen.
Mike: ,,We hebben voor iedereen iets. Casual is het belangrijkste. We hebben ontzettend veel merken. Je kunt hier een winterjas kopen voor 699, maar ook voor 60 euro.'' De winkel was gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Om ook op zondag open te kunnen, zijn Mike en Marlie verhuisd. De vier koopavonden en koopzondag in Barendrecht zijn een succes. Een ander voordeel is dat dit pand een kelder heeft, waar de outlet gevestigd is. Mike: ,,Die gaan we tijdens de bouwvak verder stylen. Er zijn partijen te vinden, maar ook stukken uit de afgelopen collectie.''
Mike en Marlie begonnen zes jaar geleden op de markt als outlet. Vier jaar geleden openden ze hun eerste winkel. Ook in Hellevoetsluis is een vestiging. Marlie: ,,De huiselijke sfeer wordt gewaardeerd. De koffie staat altijd klaar.'' Mike: ,,Het gaat hier op een relaxte manier. Maar ook de goede aanbiedingen van goede merken doen het goed. En klanten weten dat we dikke voorraden hebben.'' Er is mannenkleding in de maten XS tot XXXL in de winkel te vinden van onder meer O'Neill, Petrol, Fred Perry, Lyle&Scott, Purewhite, Buddha to Buddha, EA7, Black Bananas, Off The Pitch, My Brand en Antony Morato.
Mike's just for men, Middeldijkerplein 97-99, is maandag geopend van 12 tot 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 21 uur, zaterdag van 9.30 tot 17 uur en zondag van 12 tot 17 uur. Op mikesjustformen.nl en Facebook is meer informatie vinden.

Advertenties uit de krant