Afbeelding

BVC zoekt leden

Algemeen

BARENDRECHT - Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht zoekt leden. De sociale contacten en gezelligheid zijn er belangrijker zijn dan de caramboles. De vereniging organiseert nog tal van andere activiteiten. Senioren, zowel mannen als vrouwen, zijn welkom om de sfeer op te komen snuiven.

In het nieuwe seizoen spelen de leden ook op maandagmiddag een onderlinge competitie. Van oktober tot en met april kunnen de leden van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 12.30 uur oefenen. Van 13 tot 17 uur wordt de onderlinge competitie gespeeld door verschillende middaggroepen, bestaande uit maximaal twaalf personen. BVC is in de zomermaanden van dinsdag en donderdag van 10 tot 17 uur aanwezig.

Men kan langskomen voor een kop koffie, om te kijken en om lid te worden. De senioren biljartvereniging is te vinden in de kantine van sporthal Riederpoort aan Riederhagen 2-9 te Barendrecht.

Meer informatie bij secretaris A. Vermasen via 0180-620702 of 0651515212. Vraag naar de zomeractie. Mailen kan naar bv.carnisselande@upcmail.nl. Zie ook www.seniorenbiljartenbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant