Afbeelding

Dagtocht Samen Op Pad

Algemeen

BARENDRECHT - Stichting Samen Op Pad Barendrecht heeft woensdag 22 augustus weer een dagtocht. Deelnemers vertrekken om 7.45 uur bij de tramhalte aan de Waterkant of om 8 uur op de hoek van de Windsingel.

De groep rijdt rechtstreeks naar Apeldoorn, vanwaar men met de Veluwe IJssel Boemel naar Dieren rijdt. Deze trein vertrekt om 10 uur. Deze nostalgische trein rijdt sinds 2015 weer over de Koningslijn. In de trein krijgen deelnemers koffie/thee met appelgebak. De aankomsttijd in Dieren is 11.15 uur. Vanaf de trein loopt men in vijftien minuten naar de boot, die de groep naar Zutphen brengt.

In Zutphen heeft men een vrije lunchpauze tot 15.30 uur. Zutphen heeft veel bezienswaardigheden en de VVV heeft diverse stadswandelingen langs bijzondere monumenten en plekken in de stad.

Daarna vertrekt de groep naar het dineradres in Haarzuilens. De thuiskomst zal zijn rond 20.45 uur.

Deelnemen aan deze dagtocht kost vijftig euro. Meer informatie en opgave voor 25 juli (in verband met reservering trein en boot) kan men terecht bij Janny Kofman. Van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 19 uur via 0180-617805 en via jannykofman@gmail.com.

Advertenties uit de krant