Afbeelding

Slaapfeest voor groep 8

Algemeen

HEERJANSDAM - Alle kinderen van groep 8 van de Koningin Juliana School in Heerjansdam kwamen vrijdag 6 juli bij elkaar op de ijsbaan in Heerjansdam. Allemaal met hun slaappullen en tenten. In een grote kring werden alle tenten opgezet en ingericht.

De leerlingen wilden hun tijd op de lagere school goed afsluiten. Dus hadden een paar ouders georganiseerd dat er geslapen kon worden op het terrein. Nadat de tenten waren neergezet en iedereen zijn bed had opgemaakt, was er een gezellige barbecue met juf Jolanda en juf Femke. Er werd gevoetbald en gezwommen. Ook werd er gedanst in het honk van Activiteitenvereniging Heerjansdam. Bij het kampvuur kwamen de marshmallows en de spannende verhalen.

Natuurlijk ging iedereen te laat naar bed en was het weer vroeg licht. Maar met een goed ontbijt met lekkere broodjes, spek en ei kon iedereen er weer tegenaan. Een mooi feestje dat een mooie herinnering geeft aan de tijd op de lagere school. De leerlingen gaan nu op naar de week van de musical en het echte afscheid van de lagere school.

Afbeelding

Advertenties uit de krant