Afbeelding

Dinsdag in Podium vis

Algemeen

BARENDRECHT – In Podium Vis is dinsdag 17 juli tussen 20 en 21 uur Bas Romeijn te gast bij Jos Vis. Jaren geleden begon Bas met zijn website. Inmiddels is de site uitgegroeid tot een populaire lokale beeldbank met filmpjes die terugblikken op lokale onderwerpen. Wie is toch die man? Waar komt zijn motivatie vandaan? Vragen die Jos aan Bas zal stellen.

Tussen 21 en 22 uur is er Sportcafé. Dan ontvangt Jos Fred Meeuwissen, Lianne den Haan en Chayenne Ewijk. Fred Meeuwissen komt alles vertellen over de Wielerronde van Barendrecht. Die wordt zaterdag 21 juli voor de 48e keer gereden.

Lianne heeft haar master Psychologie op het gebied van Arbeid- en Organisatiepsychologie. Haar afstudeeronderzoek ging over de effecten van het zien van correct en incorrect uitgewerkte voorbeelden bij het nemen van strafschoppen in het voetbal. Wellicht kan zij uitleggen waarom bijvoorbeeld Messi, Jörgensen en Modric faalden bij hun elfmetertrap.

Chayenne, oud-lid van TV Barendrecht, werd in december nationaal kampioen enkelspel. Haar internationale carrière startte in 2003 en in 2008 won zij haar eerste ITF titel. In het dubbelspel veroverde ze al in 2005 de titel. Ze maakte in 2010 deel uit van het Nederlandse Fed-cup team. Inmiddels speelt ze ook op de WTA-toernooien.

De live-uitzendingen zijn iedere dinsdag van 20 tot 22 uur te horen op Exxact Barendrecht via 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, exxact.nl en de gratis app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant