Roel Pot vermaakt zijn publiek in Le Bonheur. Op 7 november gaat hij verder.
Roel Pot vermaakt zijn publiek in Le Bonheur. Op 7 november gaat hij verder. Foto: Leonie Gravesteijn

Vervolg Rotterdamse avond

Algemeen

BARENDRECHT – Maurice van der Hoek geeft op 7 november een vervolg aan de Rotterdamse avond, die hij woensdag 27 juni gaf in zijn bistro en wijnbar Le Bonheur aan de Middenbaan.
Bijna dertig gasten genoten die avond met volle teugen van alle Rotterdamse verhalen, anekdotes en wetenswaardigheid die presentator en komiek Roel Pot zijn publiek voorschotelde. Onderwijl werd een heerlijk menu verorberd. Roel Pot gaf wat lesjes in Rotterdamse taal (bijvoorbeeld over de 't' die wordt weggelaten of juist aan woorden wordt toegevoegd) en hij vertelde welke bijnamen bekende Rotterdamse gebouwen hebben gekregen van de inwoners van de Maasstad. Bekende Rotterdammers passeerden ook de revue, zoals bokser Bep van Klaveren, Gerard Cox, Jules Deelder en André van Duin, die nu weliswaar in Amsterdam woont maar 'ech wel' in Rotterdam is geboren en getogen.
De tweede editie van de Rotterdamse avond bij Le Bonheur is op woensdag 7 november. Roel Pot presenteert een wat ander programma, dus ook leuk voor wie er de eerste keer bij was. Aanmelden kan al via info@le-bonheur.nl en 0180-621912.

Advertenties uit de krant