Afbeelding

Bo zoekt een baasje met tuin

Algemeen

REGIO - De Dierenstee heeft een drietal kamers met buitenren, waarin meerdere katten met elkaar op een nieuwe baas wachten. Over het algemeen gaat dit goed en leven de katten vredig met elkaar samen. De kamers hebben voldoende mogelijkheden voor de dieren om zich terug te trekken, zowel in de kamers zelf als in de buitenren. Soms is het echter nodig om een kat apart te zetten van de rest van zijn soortgenoten, zoals ook het geval is voor de acht jaar oude kater Bo. Hij is erg dominant richting andere katten en dat zorgde helaas voor vechtpartijen in de kamer waar hij in eerste instantie verbleef. Bo zit nu apart en de rust is wedergekeerd in zijn oude verblijf.

Maar hoe vervelend Bo ook is richting soortgenoten, des te leuker vindt hij mensen. Bo is namelijk een hele leuke en aanhankelijke kater, die dol is op aandacht. Hij is daarnaast ook een echte levensgenieter. Bo maakt zich niet snel druk en houdt van lekker luieren, bij voorkeur buiten in de tuin. Af en toe heeft Bo een moment voor zichzelf nodig en wil hij even met rust gelaten worden. Maar daarna kan hij je weer enthousiast komen opzoeken voor een aai en uit hij zijn enthousiasme door volop kopjes te geven. Voor Bo wordt dus een plek gezocht waar hij veel aandacht krijgt en waar het niet al te druk is. Bo kan eventueel bij iets oudere kinderen worden geplaatst. Verder heeft Bo niet veel eisen, behalve de mogelijkheid om bij zijn nieuwe baas naar buiten te kunnen en hij wil niet bij andere huisdieren worden geplaatst.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee is te vinden aan de Groene Kruisweg 14a te Numansdorp. Tel. 0186 – 655 150. Website: www.dierenstee.nl.

Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 11 uur tot 16 uur.

Advertenties uit de krant