Afbeelding

Zorgnijverij komt samen verder

Algemeen

BARENDRECHT - Sinds deze week is de De Zorgnijverij trotse bezitter van een personenbusje. De stichting is erg geholpen met de nieuwe personenbus', die kon worden aangeschaft dankzij sponsoring van Handicapnl en verschillende ondernemers uit de BAR-gemeenten.

De ondernemers die meebetaald hebben aan de bus, hebben als bedankje hun logo op de bus staan. Zo snijdt het mes aan twee kanten: de Zorgnijverij heeft een bus en de ondernemers zijn dagelijks zichtbaar op de Barendrechtse wegen. De ondernemers die meedoen zijn Delta Makelaars, Dick de Keijzer installatie en montage, Eekels Pompen, Het Rozenpakhuys, Marlene Vlot damesmode en Peekstok engineered quality.

Van der Pol heeft tegen kostprijs de bestikkering verzorgd en Larocar heeft de bus mooi opgepoetst. Niet voor niets staat de tekst 'Als je ver wilt komen, ga je samen' op de bus. ,,Het is hartverwarmend hoe de Barendrechtse ondernemers bijdragen aan ons project! Zonder hun medewerking waren we niet zo ver gekomen'', aldus een medewerkers van de Zorgnijverij. Meer informatie over de Zorgnijverij? Zie www.zorgnijverij.nl.

Advertenties uit de krant