Afbeelding

Radio: In gesprek over aardgasloos wonen

Algemeen

BARENDRECHT - William Vat en Marijke Vermaas gaan donderdag 19 juli op Exxact Barendrecht in gesprek over aardgasloos wonen. Dat doen ze van 20 tot 21 uur met Tom Smeulders. Hij is partner van Stadsruim en directeur van Balanshuis b.v, dat bewoners en bedrijven helpt, maar ook gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen bij het verminderen van de energiekosten en bij het opstellen en uitvoeren van plannen om hun woning of gebouwen energieneutraal te maken

William: ,,Steeds meer mensen weten dat aardgasloos wonen op den duur noodzakelijk is, maar de kosten ervan zijn reden tot zorg. Als alles volgens plan verloopt, zullen we per 2050 geen aardgas meer verbruiken. Dit betekent dat we nog ongeveer dertig jaar hebben om onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen zoals aardgas. Maar hoe gaan we dan onze woning verwarmen? Of koken en warm douchen? Over dit onderwerp zijn veel vragen en daar krijgen we uitleg over in deze uitzending''.

De muziekkeuze staat in het teken van de oude soul en Americana music. Exxact Live William Vat in gesprek met... is te beluisteren op 106.4 in de ether, op 105.9 op de kabel en via www.exxact.nl.

Advertenties uit de krant