Afbeelding

Beversporen zoeken

Algemeen

REGIO - Samen met de boswachter in een kleine groep op Tiengemeten zoeken naar beversporen. Dat kan op vrijdag 27 en zaterdag 28 juli en woensdag 1 en donderdag 23 augustus. Tijdens deze tocht wordt iedereen beverexpert: men bewondert de indrukwekkende beverburcht en leert alles over de gewoonten van dit dier.
Sinds een aantal jaar heeft de bever zijn draai gevonden op het natuureiland in het Haringvliet. Hij bouwde hier zijn burcht en er zijn al een paar keer beverjongen geboren. Om de kans te vergroten om een bever te spotten gaat Natuurmonumenten met kleine groepjes op pad.
De wandeltocht start bij het bezoekerscentrum en duurt ongeveer drie uur. Deelnemers moeten zich warm kleden en stevige wandelschoenen aantrekken. Een verrekijker bij mooi weer zonnebrand zijn handig. Meer informatie en aanmelden: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder 'activiteiten'. Leden van Natuurmonumenten betalen 27,50 euro voor deze excursie, niet-leden 39,50 euro. Kinderen betalen respectievelijk 25 en 33 euro, kinderen van OERRR ook 25 euro.

Advertenties uit de krant