Afbeelding

Podium Vis bij Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving. Op dinsdag 7 augustus tussen 20 en 21 uur is de favoriete top vijf en guilty pleasures van 'oer' Smitshoeker  Marco Roos te beluisteren.

Marco is een fanatieke 'oer' Smitshoeker. Niet bepaald een voetbaltalent, maar wel een man met een verenigingsgevoel. Het hart zit bij hem op de juiste plaats. Hij heeft veel vrijwilligerstaken bij vv Smitshoek gedaan, zoals grensrechter bij het eerste elftal en elftalleider. Marco houdt ook veel van muziek.

Tussen 21 en 22 uur ontvangt Jos twee oude bekenden. Jan Willem Bijl en Martin Bomhof vormen samen The Fab2. Een aantal jaren geleden waren ze bij Jos te gast met hun (toen) nieuwe cd Banjo Road. Een cd vol eigen interpretaties van nummers van diverse artiesten, zoals The Beatles, John Fogerty en Otis Redding. Maar ook met eigen nummers. Een aantal jaar en opnames verder, presenteren ze hun nieuwste cd Sgt.Fabber's Ringo Star Club Band. Uiteraard geven ze ook een mini-concert.

De techniek van het programma is dit keer in handen van Hans van Hengel.

De uitzendingen van Podium Vis zijn te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl.

Advertenties uit de krant