Afbeelding

KunstCreatief lanceert digitaal stripboekmagazine 'StripZ no.4'

Algemeen

BARENDRECHT - Strip & Gamestekenen is een succesvolle cursus op de vrijdag voor creatieve kinderen en jongeren in De Baerne in Barendrecht.  Hier leren ze niet alleen  basistechnieken van het tekenen, maar ook het vergroten van de fantasie en het schrijven van een goed verhaal.
Vanaf het begin dat KunstCreatief Barendrecht de cursus aanbiedt is er een heus digitaal magazine wat elk half jaar uitkomt. Het stripboek 'StripZ' wordt elk half jaar bij de laatste les afgedrukt maar ook digitaal op de nieuwspagina van KunstCreatief geplaatst.
Naast strips en  concept art, is er in het komende nummer een strip waar iedere cursist aan heeft meegewerkt.  Bekijk de nieuwspagina op de website: www.kunstcreatief.nl. Wie mee wil werken aan het volgende stripmagazine of een eigen stripfiguur wil ontwerpen kan zich aansluiten op de vrijdagen van 15.30 tot 17 uur of van 17 tot 18.30 uur.
Op 1 september is er een Open Huis in de Baerne Buitenlandse Baan 1 van 11 tot 15 uur waar men gratis mee kan doen aan de workshop Strip & Gamestekenen van Joeri van den Anker.

www.kunstcreatief.nl. 06-57-141044. Mail: info@kunstcreatief.nl.
Voor scholen info op www.cultuureducatiebarendrecht.nl
 

Advertenties uit de krant