Archieffoto
Archieffoto

Startersbridge bij B.C. Sans Atout

Algemeen

BARENDRECHT - Bridge een sport is voor jong en oud, iedereen kan het leren, het is bovendien gezellig. Het brengt men in contact met andere mensen en houdt het hoofd geestelijk scherp. Om het leren leuker en makkelijker te maken heeft de Nederlandse Bridge Bond startersbridge ontwikkeld. Dit is een manier om bridge te leren, waarbij de nadruk ligt op meteen spelen.

B.C. Sans Atout is al bijna 72 jaar een gezellige Barendrechtse bridgeclub met circa 260 leden. Voor sommige mensen is het gezelligheidselement het belangrijkste. Anderen willen zich graag ontwikkelen en door oefening steeds beter gaan spelen. Binnen deze vereniging is voor beide groepen ruimte. Via promotie en degradatie speelt een ieder tegen 'gelijkwaardige' tegenstanders.

Voor het komende seizoen wordt, bij voldoende belangstelling, door B.C. Sans Atout op de maandagavond wederom een cursus startersbridge gegeven. Deze cursus start op maandag 17 september om 19.30 uur en wordt gehouden in het Dalton Lyceum Barendrecht. De kosten bedragen 25 euro voor dertien lessen, inclusief het lesboek.

Meer informatie op de website: http://www.nbbclubsites.nl/club/16008/.
Neem bij belangstelling contact op met Henny de Raaij (tel.: 0180-690109) of Leen Kuyper (tel.: 0180-612016) of stuur een e-mail naar sansatout@kpnmail.nl.

--

Advertenties uit de krant