Afbeelding

Podium Vis op Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  en omgeving. Op dinsdag 14 augustus is het terugblikken en bijpraten. Tussen 20 en 21 uur kijkt  

Jos terug op het Zomerfeest Barendrecht van zaterdag 30 juni. Dit evenement vond plaats met feestelijkheden vanaf winkelcentrum de Middenbaan tot aan de Oude Dorpskern rondom het Doormanplein en de Dorpskerk. In de studio zijn onder andere Renée Ranti-Prins, Arco van der Lee en Rob Bruin aanwezig. Zij komen hun bijdrage en beleving toelichten.

Veel Barendrechtse artiesten traden op tijdens het geslaagde warme zomerfeest. In de uitzending wordt ook een cheque met de opbrengst van de 'levende jukebox' aan de eveneens aanwezige Simon Hoek overhandigd. De opbrengst is bestemd voor de restauratie van de klok van de Dorpskerk. Ook in deze uitzending een tipje van de sluier van het komende winterfeest.

Verder een selectie van de 'aangevraagde plaatjes' bij de levende jukebox .

Tussen 21 en 22 uur wordt er bijgepraat met Alfred Kooijman. Alfred was jarenlang een van de bekende stemmen en gezichten van Exxact Barendrecht. Sinds een aantal maanden klinkt zijn stem niet meer in de huiskamer.

Alle reden voor Jos om met Alfred te gaan bijpraten over zijn afgelopen radio-tijd. Hoogtepunten, dieptepunten, verrassende momenten, blunders en nog veel meer komen aan de orde. Zoals ook de muziek van Alfred.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

De liveuitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20 tot 22 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Advertenties uit de krant