Afbeelding

Zomeractiviteiten in Bibliotheek

Algemeen

Het is weer tijd voor een zomervakantie-activiteit in Bibliotheek Carnisselande. Op dinsdag 21 augustus van 11 tot 12.30 uur kunnen kinderen van acht tot en met twaalf jaar op jacht naar de beste foto. Tijdens deze Workshop Photohunt gaan de deelnemers in teams proberen de meest bijzondere en creatieve foto's te maken, zowel binnen als buiten. Actie, spanning en een goede samenwerking: alles komt aan bod tijdens deze fotostrijd. De toegang is twee euro.  Aanmelden kan bij de balie of via www.debibliotheekaanzet.nl.

BARENDRECHT - Kinderen van acht tot en met twaalf jaar gaan de strijd aan om de beste foto tijdens de Workshop Photohunt en kinderen van zes tot en met twaalf jaar maken de mooiste ontwerpen bij de workshop 3D printen

In Bibliotheek het Kruispunt kunnen kinderen op woensdag 22 augustus van 10.30 uur tot 12 uur een eigen ontwerp maken op de computer, om deze vervolgens met de 3D printer te laten printen. Een docent van LeXlab helpt hierbij. Natuurlijk mag het ontwerp na afloop van de workshop mee naar huis. Aanmelden via de balie of de website. De toegang is 3,50 euro.

Kijk voor alle activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Advertenties uit de krant