Afbeelding

Benefietavond voor Stichting Present door Lions Club

Algemeen

BARENDRECHT - Stichting Present Barendrecht bestaat in 2018 tien jaar. Daarom houdt Lions Club IJsselmonde maandag 3 september een feestelijke benefietavond in Calvijn Groene Hart. De Lions verwachten meer dan honderd gasten, zowel fans en vrijwilligers van Present als Barendrechters die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij worden getrakteerd op een interactief programma met een pubquiz en met muziek van VIVID 3.0.

Burgemeester Jan van Belzen, lokale ondernemers en maatschappelijke partners discussiëren onder leiding van Hans Groenendijk over het nut en de noodzaak van maatschappelijke projecten. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor een terugblik op de vele activiteiten van Present in de afgelopen tien jaar.

De opbrengst van de jubileumavond komt volledig ten goede aan het werk van Present Barendrecht. Voor 99 euro koopt men een 'tafel' voor vier personen inclusief koffie met gebak, twee drankjes en versnaperingen. Men betaalt dan ook de toegang voor iemand die een gezellig avondje uit zelf financieel niet kan opbrengen. Individuele gasten betalen 25 euro.   

Wie ook present wil zijn op 3 september, kan zich aanmelden via jubileum@presentbarendrecht.nl. Dan krijgt men een factuur en aanvullende informatie over de benefietavond. Lions Club IJsselmonde en Present hopen op een drukbezochte jubileumavond in de aula aan de Haarspitwei in Barendrecht.

Advertenties uit de krant