Het orkest zou het leuk vinden als er wat meer muzikanten meedoen.
Het orkest zou het leuk vinden als er wat meer muzikanten meedoen. Foto: Leonie Gravesteijn

B'tween wil uitbreiden

Algemeen

BARENDRECHT - Eén van de onderdelen van Harmonievereniging Barendrecht is het jongerenorkest B'tween. Dit orkest speelt eigentijdse muziek en bestaat uit hout- en koperblazers en een slagwerker in de leeftijd van 13 tot en met 23 jaar. Het orkest zou het leuk vinden als er wat meer muzikanten meedoen. Ook wil het orkest uitbreiden met strijkers, piano en (bas)gitaar.
Wie al een aantal jaar een instrument bespeelt en binnen de leeftijdscategorie valt, kan eens komen luisteren naar deze groep. Ze spelen vanaf 4 september weer van 17.45 tot 18.45 uur iedere dinsdag in gebouw het Trefpunt aan Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Naast hout- en koperblazers zijn ook bespelers van violen, celli, strijkbas, (bas)gitaar, piano en percussionisten welkom.
Mocht de dinsdag niet uitkomen, dan is voor al deze instrumenten ook een mogelijkheid om op vrijdag van 17.15 tot 18 uur vanaf 7 september mee te spelen met JeugdOrkestExtra. De leeftijd daar is tien tot en met achttien jaar.
Informatie en opgeven via secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Of bel 0642412638. Kijk op www.harmoniebarendrecht.nl voor informatie over de gehele vereniging.

Advertenties uit de krant