Afbeelding

Kookcursus voor kinderen

Algemeen

BARENDRECHT – Kinderen uit groep 6, 7 en 8 kunnen zich aanmelden voor een kookcursus van KijkopWelzijn. Een keer in de twee weken is er kookles op woensdagmiddag. Tijdens de lessen leren de kinderen op een speelse manier wat er komt kijken bij het klaarmaken van een gerecht.

Ze leren een recept te lezen en daarna stap voor stap te controleren of ze alles goed gedaan hebben. Er is aandacht voor het plannen van alle handelingen en met elkaar samenwerken. Natuurlijk wordt er na afloop netjes opgeruimd en alvast een beetje gesnoept.

Plezier bij het klaarmaken van het gerecht staat op de eerste plaats. Elke les maken kinderen een ander recept. Zoet, hartig, gezond en lekker komen allemaal aan bod. De eerste kookcursus van dit schooljaar bestaat uit drie lessen. De eerste is op 12 september en de laatste op 10 oktober. De kooklessen zijn van 13.30 tot 16 uur in gebouw Waterpoort, Middeldijkerplein 9.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.jongerenwerkbarendrecht.nl. Meedoen kost twaalf euro voor drie lessen. Er is plaats voor twaalf deelnemers. Inschrijven is verplicht.

Advertenties uit de krant