Afbeelding
FOTO

Waarderingsoorkonde voor Stichting Present Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT  - Op maandag 3 september ontving Stichting Present Barendrecht een Barendrechtse Waarderingsoorkonde. Dit gebeurde tijdens de benefietavond die de stichting organiseerde ter ere van haar tienjarig bestaan. Burgemeester Van Belzen overhandigde de gemeentelijke onderscheiding aan de nieuwe voorzitter Petra Teunissen en Pia van Dalen, de coordinator. De stichting ontving deze Waarderingsoorkonde ter ere van haar tienjarig bestaan en de belangrijke waarde die de stichting heeft voor de samenleving. Pia van Dalen: ,,Ik ben er sprakeloos van. Deze oorkonde is voor iedereen die zich op wat voor manier voor de stichting heeft ingezet. Ik kan enthousiast zijn, maar dan nog heb ik al die andere mensen nodig om het waar te maken. 

Ruim 1000 projecten in tien jaar
Stichting Present Barendrecht heeft de afgelopen tien jaar dankzij de inzet van vrijwilligers en een uitgebreid netwerk ruim 1000 prachtige projecten mogelijk gemaakt. Een greep uit de projecten: Een High Tea op het erf bij De Kleine Duiker, voor moeders die in begeleiding zijn bij Vivenz. 55 'achtste groepers' die meededen aan de Handen uit de mouwen-dag. Drie vrijwilligers die een verwilderde tuin opknapten van iemand die het zelf niet meer voor elkaar kreeg. Twee zusjes die verrast werden met prachtige meidenslaapkamer. Een groep vrijwilligers die iemand hielp verhuizen naar een aangepaste woning. Bedrijfsmedewerkers die bewoners van Zorggroep De Toekomst een mooie dag gaven. Stuk voor stuk waardevolle projecten waarmee de vrijwilligers écht het verschil maakten in iemands leven.

Benefietavond
De opbrengst van de benefietavond komt ten goede aan het werk van Present en daarmee aan Barendrechters die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Waarderingsoorkonde
De Waarderingsoorkonde kan als blijk van bijzondere erkentelijkheid worden toegekend aan al dan niet in de gemeente Barendrecht gevestigde verenigingen, stichtingen en soortgelijke rechtspersonen, die zich gedurende minimaal tien jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor de Barendrechtse gemeenschap

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant