Column Jamie: Martin Garrix – Ushuaïa 2018
Logo deschakelbarendrecht.nl

Column Jamie: Martin Garrix – Ushuaïa 2018

Ik ben inmiddels al weer terug uit Ibiza. Ik heb het heerlijk gehad en heb even lekker kunnen bijtanken na een druk jaar. Het gewone leven gaat helaas al bijna weer beginnen. Veel zijn alweer aan het werk en ook de scholen zijn begonnen. Om toch nog even aan die realiteit te kunnen ontsnappen, denk ik regelmatig even terug aan het hoogtepunt van mijn vakantie: hét optreden van Martin Garrix.

Ik wilde altijd al heel graag een keer naar een optreden van Martin Garrix, want ik vind hem de beste dj allertijden. Het liefst wilde ik hem zien op Ibiza, hét partyeiland van de wereld. Die droom kwam uit in de auto naar het vliegveld (op mijn verjaardag), want toen kwam ik er achter dat we erheen gingen: het leukste en mooiste cadeau ooit wat ik van mijn vrienden heb gekregen!

Twee dagen later was het eindelijk zo ver en stapten we de bus in richting Ushuaïa, de club waar Garrix op zou treden. Deze club is tevens een hotel en tijdens de zomer zijn er allerlei optredens van grote dj's in de 'tuin' van het hotel. Na vrij vaak mijn ID te hebben moeten laten zien, laten we zeggen minimaal zes keer, waren we eindelijk binnen. Ondanks dat Garrix pas om tien uur zou beginnen, waren wij er al om vijf uur. We konden zo een goed plekje vooraan bemachtigen, want ja ik wilde hem wel kunnen zien, en het wachten werd opgevuld door vrij leuke voorprogramma's.

Met een 'what's up, Ibizaaa' sprong Martin Garrix ineens het podium op. Het was inmiddels donker geworden, dus gedurende het hele optreden was er een super vette lichtshow. Gelukkig werd er meerdere keren stikstof het publiek in geblazen, want man wat was het warm die avond. Met duizenden mensen op elkaar staan terwijl het dertig graden is, is geen pretje.

Ik heb intens genoten van de hele avond. Het is soms nog steeds onwerkelijk voor mij dat ik hem van zo dichtbij heb mogen zien. Iedere keer als ik een nummer van hem hoor moet ik er steeds weer aan terugdenken en krijg ik kippenvel...

Jamie

Meer berichten