Het team van Cycling for Others (CFO)
Het team van Cycling for Others (CFO)

Familie evenement voor het goede doel

Algemeen

BARENDRECHT - Zaterdag 8 september organiseert Cycling for Others (CFO) een evenement voor jong en oud. Dit Family Event vindt plaats op het veilingterrein aan de Spoorlaan 12 te Barendrecht.
Tijdens dit evenement zal CFO zorgen voor vermaak met mooie activiteiten, voor kinderen en volwassenen. Leuke activiteiten zoals spijkerbroekhangen, spijkerslaan, een fietsrace op een 'hoge bi', een roofvogelshow, een luchtkasteel en paaltjesvoetbal. En om de lekkere trek te stillen zullen verschillende authentieke foodtrucks aanwezig zijn voor de inwendige mens. Door het organiseren van dit evenement hoopt CFO geld op te halen voor het goede doel: Stichting Woord en Daad. Zo hoopt het team voor kindslaven in Haïti bij te dragen aan een veilig thuis en hoopvolle toekomst.
Naast de bovengenoemde activiteiten wordt op deze dag een veiling gehouden worden met mooie items. De activiteiten van dit Family Event zijn van 15.30 tot 19.30uur. De entree (inclusief consumptiebon) is € 7,50 voor volwassenen en € 5 voor kinderen.
Cycling for others is een ANBI stichting die door middel van fietsen, hardlopen en steppen met haar fanatieke leden geld wil ophalen voor verscheidene goede doelen. Afgelopen jaar nam het team deel aan Fiets voor een Huis. Tijdens dit evenement werd de Galibier bedwongen. Het team haalde circa 40.000 euro op voor een huizenbouwproject in Bangladesh.
Op zaterdag 22 september hoopt het team de beroemde Mont Ventoux te bedwingen om fondsen te werven voor Woord en Daad. Voor meer informatie: www.cfo-event.nl of info@cyclingforothers.com.

Advertenties uit de krant