Afbeelding

Muziekcursussen bij CultuurLocaal

Algemeen

BARENDRECHT - Komende week starten de muziekcursussen bij CultuurLocaal. Kinderen kunnen zo kennismaken met muziek maken. Er start een aantal nieuwe cursussen van tien weken. Alles wordt afgesloten met een slotuitvoering eind november of begin december.

Zaterdag 22 september start Annemarie Rijkée voor het eerst met de cursussen Verteltheater en Dansen en Bewegen op muziek voor kinderen van vier tot zes jaar. Hierin wordt muziek gecombineerd met fantasie en met bewegen. Muziek op Schoot (een tot twee jaar) en Muziek voor Peuters (twee tot vier jaar) worden op vrijdag en zaterdag gegeven. Alle cursussen voor een tot zes jaar worden gegeven in De Baerne, Buitenlandse Baan 1.

Nieuw in het programma zijn de cursussen Popband, Zang en piano en Singer-songwriter, alle voor leeftijd acht tot twaalf jaar. Voor kinderen van tien tot zestien jaar zijn voor het eerst DJ-lessen te volgen. Daarnaast kunnen kinderen zich inschrijven voor cursussen voor zang of een instrument.

In De Baerne zijn lessen zang, klarinet, harp, gitaar, accordeon, viool, piano en dwarsfluit. Op de leslocatie in Carnisselande, Riederhof 19, kunnen kinderen terecht voor keyboard, piano, viool, dwarsfluit, piano en zang.

Inlichtingen en inschrijven via miranda@cultuurlocaal.nl. Zie ook www.cultuurlocaal.nl en www.cultuureducatiebarendrecht.nl.  

Advertenties uit de krant