Afbeelding

Burendag aan Middeldijkerplein

Algemeen

BARENDRECHT - Voor de tweede keer is er zaterdag 22 september een Burendag op het Middeldijkerplein van 11 tot 15 uur. Burendag wordt gevierd onder het motto 'Heel de buurt bakt taarten'. De viering wordt georganiseerd door Humanitas DMH, Kunstexpress en bewonersplatform Buurt Bestuurt Middeldijkerplein en omstreken.

Buurtbewoners kunnen zich via buurtbestuurtmiddeldijkerplein@gmail.comopgeven om mee te doen aan deze taartenbak wedstrijd. Dat kan tot 15 september. Alle buren zullen dan van de baksels proeven en door te stemmen wordt bepaald wie de beste buurtbakker is. De taarten kunnen worden ingeleverd tussen 10.30 en 11 uur. Voor kinderen is er een wedstrijd cupcakes versieren.

Vanaf 11 uur staat de koffie en thee met een koekje klaar bij de winkel van Humanitas DMH. Voor de kinderen is er een springkussen en ze kunnen geschminkt worden bij Kunstexpress. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het meezingkoor van de Harmonie. Zij treden op van 11.30 uur tot 13.30 uur met een half uur pauze tussendoor.

Verder is er rond de middag een hapje en een drankje. Gratis consumptiebonnen zijn verkrijgbaar in de winkel van Humanitas. Om 14uur wordt bekend gemaakt wie de beste buurtbakker is en wie de mooiste cupcake heeft versierd.

De burendag wordt mogelijk gemaakt door: Humanitas DMH, gemeente Barendrecht, Kippie Pan Carnisse Veste, Ikea Barendrecht, Albert Heijn Carnisse Veste en bewonersPlatform Buurt Bestuurt Middeldijkerplein e.o..

Advertenties uit de krant