Simone kan niet wachten tot het zover is.
Simone kan niet wachten tot het zover is. Foto: BAR Uitgeverij

Open dag bij Younique Skincare

Algemeen

BARENDRECHT - Wie wil weten hoe je je huid beter en mooier kan maken, moet donderdag 4 oktober bij Younique Skincare aan het Muziekplein zijn. Eigenaresse Simone Pennekamp houdt dan een open dag van 10 tot 16 uur.
Simone staat te popelen. ,,Ik heb er ontzettend veel zin in. Iedereen kan gewoon lekker binnenlopen'', vertelt ze enthousiast. De dag draait vooral om Ahava. ,,Dat is een merk waar ik al jaren op 'aasde'. Ze maakten eerst alleen lichaamsproducten, maar hebben nu ook een gezichtslijn. Het is gebaseerd op zouten en dodezeemineralen. Echt een heel ander product en heel innovatief.'' Specialiste Kelly van Ahava is op de open dag aanwezig. Ze demonstreert de producten, geeft advies en scant op verzoek de huid van klanten.
Bezoekers kunnen zich laten opmaken en laten adviseren over make-up. ,,De nieuwe kleuren worden donkerder en heftiger. Er zitten ook heel mooie producten bij qua camouflage en foundations. Medewerkster Dewi geeft tips en maakt bezoekers op in een herfst/winterlook.'' Sabrina demonstreert en adviseert over permanente make-up. ,,Zij is zo gepassioneerd en echt een kunstenares. Ze is master en kent alle technieken. Bezoekers kunnen haar aan het werk zien.''
Simone zelf loopt tijdens de open dag rond om bezoekers advies te geven. Ook demonstreert ze behandelingen in haar specialiteiten definitief ontharen, couperose, pigmentvlekken, steelwratjes, littekens en acne. ,,Ik wil mensen helpen begrijpen wat hun huid is en hoe ze die mooi kunnen houden. Er is zóveel mogelijk. Ik word daar blij van, de klant uiteindelijk nog veel blijer.''
De salon is te vinden aan Muziekplein 26 in Barendrecht. Iedereen is welkom. Wie meer wil weten, kan kijken op www.youniqueskincare.nl of contact opnemen via 0624841964. Wie de open dag bezoekt krijgt tien procent korting bij het boeken van een geadviseerde behandeling of aankoop van producten.

Advertenties uit de krant