Afbeelding

Podium Vis dinsdag bij Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis op Exxact Barendrecht een podium aan gasten, verenigingen en organisaties. Dinsdag 25 september zal hij tussen 20 en 21 uur bijpraten met Pieter Korteweg. Pieter is al jaren verbonden aan KV Vitesse. Als speler en als trainer van de jeugd heeft hij veel successen gekend. De laatste jaren was Pieter de hoofdtrainer van de club. Daar kwam aan het einde van het afgelopen seizoen een einde aan.

Tussen 21 en 22 uur ontvangt Jos de Barendrechtse popformatie Burning Sensation. Een aantal jaren geleden waren ze ook bij Jos te gast. De band trad op in de oliebollenshow in De Beuk. De band ontstond in het voorjaar van 2008. Na het uitbrengen van 'Little Things' volgden wisselingen in bezetting en veranderde het geluid van Burning Sensation. Het album 'Annoying Music' werd uitgebracht aan de vooravond van een turbulente periode met veel optredens en een lange radiostilte. Maar Burning Sensation is terug. De nieuwe bezetting bestaat uit grondleggers Jurgen en Jurgen, Rambo en Jacques. Er is een nieuwe cd: 'Vamos!'. De band geeft een mini-concert.

De live-uitzendingen zijn iedere dinsdag te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en via de gratis app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant